Újévi örömkoncert világhírű virtuózokkal

Páratlan élményre számíthatnak azok a szerencsések, akik Orosz Zoltán harmonikaművésszel és rangos zenésztársaival ünnepelhetik együtt az újévet, a világjáró harmonikaművész India, Szingapúr és Szibéria után, végre itthon örvendezteti meg a rajongókat, egy fergeteges újévi örömkoncerttel. A koncert 2017. január 2-án 19 órától lesz látható és hallható a MOM Kulturális Központban.

Az élmény garantáltan páratlan, bár a fellépők száma páros: a hat nemzetközileg ismert és elismert előadóművész egy egészen különleges, új műsorral készül az estére.  Fellépő művészek: Orosz Zoltán – Artisjus- és eMeRTon-díjas harmonikaművész, Borbély Mihály – Kossuth- és Liszt-díjas előadóművész, Horváth Kornél – Kossuth-díjas, ütőhangszerművész, Kelemen Barnabás – Kossuth- és Liszt-díjas hegedűművész, Lattmann Béla – Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett basszusgitár-művész, Roby Lakatos – Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjével kitüntetett hegedűművész

Francia sanzon, orosz cigánydal, argentin tangó, a Balkán páratlan ritmikai világa, világzene, jazz, filmzene és magyar népdal – megannyi zenei stílus egy koncerten, a magyar zenei élet kiemelkedő előadóinak fergeteges előadásában!

A koncert ebben a formában még soha nem került bemutatásra, így igazi premierről beszélhetünk, melynek egyediségét az is fokozza, hogy e különleges zenei stílusok olykor duó formációk előadásában hangzanak el: a végig színpadon lévő harmonikaművész mellé egy új partner érkezik, így az egyik legintimebb, legdinamikusabb s egyben legnehezebb előadói formában csodálhatjuk meg e páratlan művészek tehetségét.

Természetesen a végén a közös produkciók sem maradnak el, a tüzes ritmusok, a gyönyörű dallamok és a hat művész szenvedélyes előadásmódja igazi energiabombaként bizonyára mindenkit feltölt majd a következő 363 napra, így a koncertélménnyel Karácsony után már az új év második napján is ismét megajándékozva érezhetjük magunkat!

Helyszín: MOM Kulturális Központ (1124 Budapest, Csörsz u. 18.)

Időpont: 2017. január 2.  19 óra

Jegyek kaphatók a mom.jegy.hu oldalon, az Interticket hálózatában, valamint a MOMkult jegypénztárában.

Facebook

 

Korrektúra – Szövegszerkesztés – Nyelvi lektorálás

VNTR Graphic Studio
Kreatív dekorációk, logók, faégetéses portrék készítése professzionális színvonalon
06 30 659 2808
https://www.facebook.com/vntrart
VNTR Graphic Studio

Hasonló cikkek