Új művészeti fesztivál – Zsidó Művészeti Napok

Májusra egyre hosszabbak és melegebbek a nappalok, önkéntelenül nyitottabbá válunk az újra, befogadóbbá mindarra, ami feltölt minket. Május 28. és június 14. között először rendezik meg a Zsidó Művészeti Napokat.

A Zsidó Művészeti Napok egy multikulturális befogadó tér, ahol nemcsak keresztezik egymást, hanem a zsidó kultúra fókuszba állításával eggyé válnak a különböző művészeti ágak.  A színház,  a  komoly-, és könnyűzene,  az  irodalom, a film, a tánc, amely műfajok mindegyike hangsúlyos  a programsorozatban, a sokféleséget,  az alkotók pedig  a nyitott,  és kreatív szellemiséget képviselik a produkcióikban.  A minőségre garancia   a felkért művészek névsora,  köztük  az izraeli Beer-Sheva Színház társulata, akik a  Slichot című vendégjátékukkal érkeznek Budapestre, valamint  több népszerű és neves  művész, köztük Tony Lakatos Münchenből, Csordás Klára Párizsból, az idén 20 éves Amstredam Klezmer Band Hollandiából.

A Zsidó Művészeti Napok a zsidó kultúra sokszínűségét színvonalas művészeti produkciókkal, változatos helyszíneken kívánja bemutatni az érdeklődő közönségnek. Az ismert kulturális terek, koncert, színház, és mozik mellett, mint például a Liszt Ferenc Zeneakadémia, Uránia Nemzeti Filmszínház, Átrium Film-Színház, A38 Hajó, BMC, és a Frankel Leó utcai zsinagóga, a lazább atmoszférájú, erzsébetvárosi kulturális, gasztronómiai és szórakoztató terekben is különleges programok várják a látogatókat, köztük a Mazel Tovban, a Gödör Klubban, és a Fogasban.

A Zsidó Művészeti Napokhoz a fővároson kívül néhány vidéki nagyváros is bekapcsolódott, többek között Debrecen, Sopron, Veszprém és Zalaegerszeg. A programokról bővebben itt olvashat.

Korrektúra – Szövegszerkesztés – Nyelvi lektorálás

VNTR Graphic Studio
Kreatív dekorációk, logók, faégetéses portrék készítése professzionális színvonalon
06 30 659 2808
https://www.facebook.com/vntrart
VNTR Graphic Studio

Hasonló cikkek