Tóth János varázslatos világa képekben

Korábban már hírt adtunk arról, hogy az MTVA és a Megafilm Service közös produkciója, a Tóth János című 52 részből álló, epizódonként 26 perces sorozat 2017. március 9-től csütörtök esténként 20.30-tól lesz látható a Duna Televízión. Ezúttal a sorozat sajtónyilvános forgatásán jártunk, a címszereplőt alakító Mucsi Zoltán vezetésével bekukucskáltunk a kulisszák mögé, és Bozó Andreát is faggattuk az általa megformált Valika-karakterről:

 Valika egy nagyon izgalmas, precízen felépített speciális karakter. Színes egyéniség, de egy kissé szerencsétlen is, olyan, akit sokan kihasználnak jóhiszeműsége és naivsága miatt. Takarítóként egy savanyító üzemben, másodállásban a munkaügyi hivatalban dolgozik, harmadállásban pedig csibészbundázik egy kutyaiskolában. Utóbbi, vagyis az, hogy az ebek felugrálnak a karjára és fogukkal belécsimpaszkodnak először talán ijesztőnek tűnhet, de Valika szívéhez ez a munka azért áll különösen közel, mert gyermekkori rendellenességének „köszönhetően” gyakorlatilag nulla félelemérzettel rendelkezik.

_MG_1933 (1)
Párkeresőben Bozó Andrea és Mucsi Zoltán_MTVA

 Tóth János internetes társkeresésre adja a fejét, így találkozik velem. Mikor a castingon az ismerkedési jelenetet próbáltuk Mucsi Zoltánnal, feltűnt, mennyire egy rugóra jár az agyunk – mindketten fogékonyak vagyunk az improvizációra. Remekül egymásra tudtunk hangolódni és az adott kereteken belül nagyon jól tudtunk reagálni egymásra. Noha régóta ismerjük egymást, eddig még nem volt alkalmunk együtt játszani – árulta el a színésznő, majd hozzátette, hogy szerencsés, amiért a rendezők, Nagypál Orsolya és Lakos Nóra bizonyos esetekben szabad kezet adtak a színészeknek, hiszen így lehetőség nyílt a saját ötletek beemelésére is.

A sorozat promó videóját ITT, főcím videóját pedig IDE KATTINTVA nézheted meg!

Korrektúra – Szövegszerkesztés – Nyelvi lektorálás

VNTR Graphic Studio
Kreatív dekorációk, logók, faégetéses portrék készítése professzionális színvonalon
06 30 659 2808
https://www.facebook.com/vntrart
VNTR Graphic Studio

Hasonló cikkek