Tokaj Fesztiválkatlan 2015

Tokaji Fesztiválkatlan

Augusztus 8-án, szombaton a Budapest Bár lép fel a Tokaji Fesztiválkatlanban, Északkelet-Magyarország legnagyobb szabadtéri színpadán.

Az egykori Patkóbányában kialakított Fesztiválkatlant tavaly nyáron adták át a nagyközönségnek, a legkorszerűbb fény- és hangtechnikával felszerelt, 2500 fős nézőtérrel rendelkező színház szépen illeszkedik a csodálatos tokaji tájba. A szabadtéri színpadot körülölelő 30 méter magas meredek sziklafalak, a Bodrog közelsége, az egykori kőbánya különleges hangulatot teremtenek a hatalmas amfiteátrum változatos programjaihoz.

Kitűnő zenekar, fantasztikus énekesek és nagyszerű dalok – a Budapest Bár megváltoztatta a véleményünket, hogyan szólal meg egy cigányzenekar. 2014-ben két lemezt jelentettek meg: Húszezer éjszakás kaland, Délutáni csókok, 2015-ben egy Klezmer albummal lepték meg a közönséget – a Tokaji Fesztiválkatlan koncerten ezekből a dalokból és a régi kedvencekből is válogatnak.

A Budapest Bárt Farkas Róbert alapította és vezeti, azzal a szándékkal, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának. A Budapest Bár újraélesztette a rég elfeledett, de imádott, régi dallamokat, a közismerteket pedig új köntösbe öltöztette. Produkcióikban korok, kultúrák és generációk találkoznak. A régi kuplék, filmdalok a 20-as 30-as évekhez fűződő rajongásuk mellett, egyre többször nyúlnak a közelmúlt emblematikus rock- és pop slágereihez is.

Budapest Bar

A Budapest Bár eseménydús életet él, a megújult repertoárjukkal számos teltházas koncertet adnak Budapesten és vidéken, de fellépnek a környező országokban is.

A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob), Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori (énekesnők), Ferenczi György (énekes, szájharmonika), Frenk, Keleti András, Kiss Tibor, Kollár-Klemencz László, Lovasi András, Szűcs Krisztián, Mező Misi (énekesek).

Fesztiválkatlan

Időpont: 2015.08.08., szombat
Helyszín: Tokaj, Bodrogkeresztúri út 2

 

Korrektúra – Szövegszerkesztés – Nyelvi lektorálás

VNTR Graphic Studio
Kreatív dekorációk, logók, faégetéses portrék készítése professzionális színvonalon
06 30 659 2808
https://www.facebook.com/vntrart
VNTR Graphic Studio

Hasonló cikkek