The Golden Voice of Gospel Budapesten

Az amerikai templomok hangulatát idézi egy különleges produkció december 28-án, hétfőn este a Budapest Kongresszusi Központban.

The Golden Voice of Gospel hangszeres és tradicionális témákon keresztül mutatja be a gospel szépségeit. Dwight Robson Tiszteletes a gospel műfaj legjobb amerikai képviselőit hívta meg együttesébe, amikor 2000-ben megalapította a formációt. Missouri gettójából a világturnéig hosszú út vezetett, de az élet szeretete nem hagyta cserben a Tiszteletest.

gos4

Robson 10 éves korától tagja volt a helyi templomi kórusnak, majd tanulmányait Kaliforniában, Kansasban, majd Bostonban végezte. Doktori címe mellé teológiai mesterfokozatot is szerzett. 14 éven át szolgált lelkipásztorként, de templomának gyermek- és felnőttkórusait is ő vezette, az emberek csak „éneklő lelkészként emlegették. Robsonhoz a gospel mellett, a pop és a színház világa is közel állt, fellépett Michael Jacksonnal és Mariah Carey-el is. Az „Oroszlánkirály” musical kóruszenei vezetője, a berlini „Gospel Award” zenei rendezője is volt.

The Golden Voice of Gospel változatos repertoárjában az ütős hangszerek, a zongora és a basszus egyenlő szerepet kapnak, a jól ismert gospel dalok a déli spiritualitás tradicionális világába kalauzolják a nézőket, de a felhőtlen jókedvről is gondoskodnak. „Az előadás mindig egyszerre hirdeti a vallást és az élet szeretetét.”– foglalta össze Robson Tiszteletes.

A december végi koncert egy afroamerikai örömünnep, egy vidám karácsonyzáró buli, fantasztikus slágerek – „Higher and Higher”, „Walk in The Light”, „Oh, Happy Day” – csendülnek fel a Budapest Kongresszusi Központban.

Időpont: 2015. december 28., 19.00

Helyszín: Kongresszusi Központ ( 1124 Budapest, Jagelló út 1-3.)

Jegyrendelés KATT IDE! 

 

Korrektúra – Szövegszerkesztés – Nyelvi lektorálás

VNTR Graphic Studio
Kreatív dekorációk, logók, faégetéses portrék készítése professzionális színvonalon
06 30 659 2808
https://www.facebook.com/vntrart
VNTR Graphic Studio

Hasonló cikkek