Tabáni István második albuma: Szerelem, várj!

Őszinte érzelmek, lágy tiszta dallamok és dinamikus, egyedi, modern hangzásvilág jellemzik Tabáni István „Szerelem várj!” című új albumát. A Fonogram díjas művész lírai oldalát már megismerhettük, most azonban egy új, változatos világba is elkalauzolja hallgatóit, hiszen energikus dalaival egy egészen új, izgalmas oldalát mutatja meg a közönségnek.

Tabáni István vadonatúj albuma személyes érzések, benyomások lenyomata, amely a lélek hangján, őszintén szólal meg. Annyira saját hangvételű, hogy István dalszerzőként és szövegíróként is részt vett az album megalkotásában, hogy ezáltal még hitelesebben és személyesebben tudja tolmácsolni ezeket az érzéseket. A tíz dalt tartalmazó korongon a mélyebb hangvételű dalok mellett Tabáni Istvánt új oldaláról ismerheti meg a hallgató. Az album érett és minden ízében modern hangzásvilága nem csak a rajongói körében fogja elnyerni a tetszést, hanem azok számára is kedvenc lehet, akik eddig nem ismerhették meg Tabáni István világát. Ez az album egy igazi csemege a hazai zenei palettán, mert kikapcsolódás és feltöltődés vár azokra, akik meghallgatják ezt az igényes és egyedi hangvételű albumot.

A lemezen olyan, a szakmában elismert művészek működtek közre, mint Popper Péter a legendás Step együttesből, aki az album címadó dalát szerezte és Dandó Zoltán, aki több dal szerzője, illetve hangszerelője is volt az albumon. A dalszövegeket Major Eszter, Nagy Kristóf Bozont, Domján Róbert és Tabáni István írták. Továbbá az albumon helyett kapott egy lengyel szerző, Tomek Lubert műve is. A régen várt album elkészítése közel egy évet vett igénybe, de most ezáltal egy olyan album születhetett, ami kiegészülhetett egy grafikai alkotással is, melyet Tabáni István tervezett kifejezetten erre a lemezre, így téve még személyesebbé és hitelesebbé a zenei és vizuális élményt.

 ,,Egy vallomás a szívemből ez az album,amely megmutatja a múltam  és a jövőm

Több infó Tabáni Istvánról ezen az oldalon  és itt érhető el!

 

 

 

Korrektúra – Szövegszerkesztés – Nyelvi lektorálás

VNTR Graphic Studio
Kreatív dekorációk, logók, faégetéses portrék készítése professzionális színvonalon
06 30 659 2808
https://www.facebook.com/vntrart
VNTR Graphic Studio

Hasonló cikkek