Roby Lakatos dupla koncertje Budapesten

Roby Lakatos  augusztus 6-án a La Passion című nagylemezének dalait adja elő a fővárosban.

Roby Lakatos „a cigány hegedűsök királyától”, Bihari Jánostól származik. A  legendás hegedűs család sarja lenyűgöző virtuozitást és stílusbeli sokoldalúságot örökölt. Cigány hegedűsnek, „az ördög hegedűsének” is emlegetik, Paganinihez hasonlítják. Igazi klasszikus, szenvedélyes jazz improvizatőr, zeneszerző, aki különleges hangulatot varázsol zenéjével; keveri  a magyar cigányzenét, a magyar népdalokat a klasszikus és a jazz muzsika stílusjegyeivel. Kivételes előadói képességgel rendelkezik, egyedi színfolt a művészek között. Színpadi jelenléte, a zene iránti alázata és játéka minden koncertje során lenyűgöző és felejthetetlen élményt biztosít a közönségnek. Amerikai és német szerződéseinek köszönhetően egész fiatalon utolérte a világhír – Európa, Ázsia és Amerika szinte minden nagy előadótermében és fesztiválján megcsillogtatta már tudását. Karrierje során olyan neves muzsikusokkal ismerkedhetett meg, mint Yehudi Menuhin, Stéphane Grappelli, vagy Maxim Vengerov.

Don Heckman, a Los Angeles Times újságírója így írt róla egyik cikkében: „ha az alapján fizetnék őt, hány hangot szólaltat meg egy előadás alatt, ő lenne a világ leggazdagabb zenésze.”

IMG_0052

A hegedűvirtuóz augusztus 6-án előbb 15 órakor, majd 18 órakor áll színpadra a Marriott Hotel Budapest báltermében. A La Passion című nagylemezén szereplő dalok visszaadják a művész egyedülálló energiáját, az album pedig lehetőséget kínál arra, hogy a néző elmerüljön a zenei szabadság, a páratlan virtuozitás és a változatos repertoár szépségében.

A koncert a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg. A szervezők, akik mindig nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy minőségi szórakoztatást nyújtsanak  a közönségnek, ezúttal is fantasztikus hangulatot ígérnek.

Jegyek ERRE A LINKRE KATTINTVA RENDELHETŐK!

 

Korrektúra – Szövegszerkesztés – Nyelvi lektorálás

VNTR Graphic Studio
Kreatív dekorációk, logók, faégetéses portrék készítése professzionális színvonalon
06 30 659 2808
https://www.facebook.com/vntrart
VNTR Graphic Studio

Hasonló cikkek