Örökmozgó rockikon az egykori Ifiparkban

Október 29-én 18 órakor Schuster Lóránt, a P.Mobil együttes vezetője lesz az Azok a régi csibészek című beszélgetéssorozat vendége. A nagysikerű poptörténeti talkshow helyszíne ezúttal a Volt egyszer egy Ifipark… című tárlat kiállítótere lesz a Várkert Bazár Déli palotájában. A rendezvény ingyenes.

Honnan ered a P.Mobil neve? Mi történt valójában az 1984-es pusztavacsi békefesztiválon? Milyenek voltak a rég az emlékezetbe karcolt, és a közelmúltban triplalemezen is napvilágot látott Vikidál-évek? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphat minden Mobil-rajongó, aki ellátogat október 29-én 18 órakor a Várkert Bazár Déli palotájába. Az Azok a régi csibészek című beszélgetéssorozat következő rendezvényén Schuster Lóránt osztja meg emlékeit a közönséggel, illetve dr. Csatári Bence történésszel és Poós Zoltán íróval, az esemény állandó házigazdáival. A beszélgetés során kirajzolódik majd a P.Mobil és az Ifipark múltjának metszete is, illetve a legendás zenekar történetének legizgalmasabb fordulópontjai, így például szó esik majd a Honfoglalás című lemez betiltásáról és a Fekete bárányok fesztiválról is. A talkshow közönsége emellett a Budai Ifjúsági Parkot és korát bemutató tárlatot is ingyen megtekintheti.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni az ifipark@varkertbazar.hu e-mail címen lehet. A sorozat és az annak otthont adó Volt egyszer egy Ifipark… című kiállítás megvalósítója az NKA Cseh Tamás Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzéséért Alprogramja. Az Azok a régi csibészek-sorozat korábbi beszélgetései itt, itt és itt érhetők el.

Forrás: Cseh Tamás Programiroda

Korrektúra – Szövegszerkesztés – Nyelvi lektorálás

VNTR Graphic Studio
Kreatív dekorációk, logók, faégetéses portrék készítése professzionális színvonalon
06 30 659 2808
https://www.facebook.com/vntrart
VNTR Graphic Studio

Hasonló cikkek