Közkívánatra visszatér Budapestre a Postmodern Jukebox

Múlt századvégi varázslattal érkezik a Papp László Budapest Sportarénába a világhírű Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox március 27-én.

Az európai turné 2017. február 27-én kezdődik az Academy Bournemouthban az Egyesült Királyságban. A csapat mögött hetvenöt teltházas európai koncert van, és a közeljövőben még tizenhat város vár rájuk többek között Ausztráliában, Új-Zélandon, valamint negyvenöt észak-amerikai helyszínen is.

A budapesti előadás egyedülálló, nem csak zenei, hanem tapasztalati élményt is nyújt. A Scott Bradlee’s Postmodern Jukeboxban játszó tehetséges zenészek és énekesek újragondolt, egyedi stílusban adják elő dalaikat érintve 1920-as évek swing-klasszikusait.  A zseniális zenei feldolgozásokat, videókat Scott Bradlee rendezi. A csapat YouTube-videói vírusként terjednek az interneten, rendszeresen milliós nézettségre tesznek szert. Kiemelkedő nézettségű például a Miley Cyrus által énekelt We Can’t Stop dala, melyet doo-wop stílusban dolgoztak fel (több mint 15,8 millióan láttak), továbbá a Creep, melyet a People magazin 2015 egyik legjobb feldolgozásának titulálta. A Multi-Grammy- díjas Lorde énekes kedvence a Royals, melyet 15,9 millióan hallgattak meg.

A Postmodern Jukebox elmossa a generációk közötti zenei határokat, posztmodern stílusuk betöm minden rést, és élő show-ja semmihez sem hasonlítható, igazi ínyencség a rajongók számára. Sokkal inkább életérzés, mint zenekar. A szervezők küldetése, hogy néhány órára kiszakítsák a nézőt a valóságból, hogy A nagy Gatsby-féle álomszerű estélyeit vagy Sinatra legendás szilveszteri mulatságaihoz hasonló élményt varázsolják a színpadra.

A rajongók a produkció jóvoltából ezúttal VIP-jegycsomagok közül is válogathatnak, hogy még közelebbről megismerhessék az előadókat. Jegyek és VIP jegyek kaphatók a Jegy.hu-n és az Interticket, valamint az Eventim országos jegyirodai hálózatában.

Főkép: Business & Café 

 

 

Korrektúra – Szövegszerkesztés – Nyelvi lektorálás

VNTR Graphic Studio
Kreatív dekorációk, logók, faégetéses portrék készítése professzionális színvonalon
06 30 659 2808
https://www.facebook.com/vntrart
VNTR Graphic Studio

Hasonló cikkek