Ismét Budapesten a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

A magyar rajongók örömére új európai turnéjuk során ismét hazánkba látogat a világhírű Scott Bradlee’s Postmodern JukeboxA nagyszabású koncert 2018. május 17- én este 8 órától lesz élvezhető a Papp László Budapest Sportarénában.

A Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox profizmusa megkérdőjelezhetetlen, minden egyes daluk újra van gondolva, ami igazi ínyencség a közönség számáraA koncert pikantériája nem csak a választott zenében, hangszerelésben van, hanem az előadók egyéniségében is, akik gyönyörű hangjukkal varázsolják el a rajongókat.

Stílusukkal különleges életérzést és remek hangulatot biztosítanak azok számára, akik világszerte várják, hogy élőben is élvezhessék kedvenceiket. Scott Bradlee kreativitásának nincs határa – ő az, aki, mindent kitalál, ő az, aki ennyire sikeressé tette ezt a zenei irányzatot, a dalokat, a koncerteket, videókat.

A csapat YouTube-videói vírusként terjednek az interneten, rendszeresen milliós nézettségre tesznek szert. Kiemelkedő nézettségű például a Miley Cyrus által énekelt WeCan’t Stop dala, melyet doo-wop stílusban dolgoztak fel (több mint 17 millióan látták), továbbá a Creep, melyet a People magazin 2015 egyik legjobb feldolgozásának titulálta (több mint 37 millióan látták). A Multi-Grammy- díjas Lorde énekes kedvence a Royals, melyet több mint 21 millióan hallgattak meg.

 A koncert alatt megszűnik a valóság, és valóságos történelmi zenei utazásnak lehetünk tanúi, mely az 1920-as évek amerikai muzsika világába repíti a közönségét. A rajongók a produkció jóvoltából ezúttal limitált példányszámban 2 féle VIP-jegycsomagok közül is válogathatnak, hogy még közelebbről megismerhessék az előadókat. Jegyek és VIP jegyek kaphatók a Jegy.hu-n és az Interticket, valamint az Eventim országos jegyirodai hálózatában:

http://www.eventim.hu/hu/jegyek/scott-bradlees-postmodern-jukebox-budapest-papp-laszlo-sportarena-443328/event.html

Korrektúra – Szövegszerkesztés – Nyelvi lektorálás

VNTR Graphic Studio
Kreatív dekorációk, logók, faégetéses portrék készítése professzionális színvonalon
06 30 659 2808
https://www.facebook.com/vntrart
VNTR Graphic Studio

Hasonló cikkek