Idegenek (a rendszerben)

 

Idegenek (a rendszerben)

István Csaba

Átrendez az idegrendszerem, idegent csinál belőlem, pedig csak belépek a paradicsomba, amit sosem ettem meg, mert nem bírja a gyomrom, nem tudom megemészteni, ezért nem kockáztatom meg, hogy felemésszen.

És lefektetem a tudatállapotaimat, padlóra küldöm őket. Hadd egyesüljenek génjeim, legyen min dolgozzon az egóm, úgyis sokan vannak már az énjeim. »Én«  a jó úton járok, túl az árkon, távol már a falaktól.

Jobbnak láttam nem megvárni, amíg valaki rámgyújtja, inkább én »gyűjtök«, élményeket. Találkozni még idegenekkel, némelyik hozzátartozik egy rendszerhez, mások azt hiszik, a B-vitamin segít rajtuk,de nincs bennük nyomelem, ezért mondják sokszor, hogy nyom a mellem.

Belőlük lesznek az ismerősök.

 

istváncsabakicsiIstván Csaba 1987-ben született Erdélyben, egy Csíkszentmiklós nevű faluban. Tanulmányai befejezését követően Magyarország felé vette az irányt. “A jól ismert jobb megélhetés reménye cím mögé bújva menekültem, legvalószínűbb, hogy magam elől… És akkor megismerkedtem a magánnyal. Közben menekültem saját írásaimba a világom romjai elől.” Jelenleg Angliában él. Prózai és verses alkotásainak témái a magány, a szerelem, a csalódottság, a vallás, a lét, a hit témái köré rajzolódnak. 2015-ben jelent meg első e-kötete Bűnös könyv címmel.

 

Fotó: tudelft.gingerresearch

Korrektúra – Szövegszerkesztés – Nyelvi lektorálás

VNTR Graphic Studio
Kreatív dekorációk, logók, faégetéses portrék készítése professzionális színvonalon
06 30 659 2808
https://www.facebook.com/vntrart
VNTR Graphic Studio

Hasonló cikkek