Hadházinak állt a László

Szeptember 3-án a Zászlómúzeum adott otthont Hadházi László új estjének, a Nekünk áll a László című produkció sajtóeseményének, ahol a résztvevők egy zászlóavatásnak is szemtanúi lehettek.

A címadás először csak szóviccnek indult, de a humorista valóban zászló. Először is nem lobog, ha nem fújja a szél. Szerencsére itt Magyarországon évtizedek óta nem volt szélcsend, mindig történik valami” – kezdte nyitóbeszédében Litkai Gergely, aki a tájékoztató moderátora is volt.  A Humorkabaré visszatér2 után Hadházi László szeptember 18-án mutatja be a Nekünk áll a László című estjét, ami ezután rendszeresen látható lesz a Corvin Dumaszínház színpadán és vidéki helyszíneken egyaránt. A műsorban ezúttal is Bellus István közreműködik majd, aki az eseményen a zászlóvivő szerepét is magára öltötte.

Fotó: Burszán Sándor

A zászlóbehozatalt egy formális avatás követte – Fodor Annamária kötötte szalagját a Hadházi arcképét hordozó zászlóra, majd Janklovics Péter mondta el nagy átéléssel Kosztolányi Dezső: Zászló című versét, amit egy kötetlen beszélgetés követett az új műsorról, Hadházi Lászlóval. Kiderült, hogy az új est olyan kérdésekkel például nem foglalkozik, mint „Mire jó a trollkodás?”, „Volt-e élet a mobil elterjedése előtt?” A humoristát más kérdés foglalkoztatja, mégpedig az, hogy „A nők lennének-e jobb férfiak, vagy a férfiak lennének-e jobb nők?

Nem mintha harcolni szeretnék a nemek közötti háborúban a barikád másik oldalán, vagy meginogtam volna, egyszerűen érdekel. És ehhez elég sok történet fűződik” – mondta Hadházi, aki ennél bővebb információt nem adott az új műsoráról, de talán nem is kell. Akit érdekel, szeptember 18-tól megnézheti.

Bővebb információ a Dumaszínház programjairól ITT!

 

Fotók: Burszán Sándor

Korrektúra – Szövegszerkesztés – Nyelvi lektorálás

VNTR Graphic Studio
Kreatív dekorációk, logók, faégetéses portrék készítése professzionális színvonalon
06 30 659 2808
https://www.facebook.com/vntrart
VNTR Graphic Studio

Hasonló cikkek