Habana Social Club turné

A „Buena Vista” életérzés folytatódik. A kubai nép kedvenc zenekarának – Habana Social Club előadói estje először Magyarországon!

Aki járt már Kubában átélhette azt a páratlan életérzést, amit egy-egy helyi zenekar fellépése nyújt: felejthetetlen, semmihez sem hasonlítható, különleges élmény. A sok megpróbáltatáson átesett nép életösztöne – a rengeteg könny és fájdalom ellenére – töretlen, minden pillanatban az élet feltétlen szeretetét, a boldogság keresését hirdetik, a kubaiaknak a zene és a tánc jelentik az utat a boldogsághoz. Minden daluk az élet igaz története, olyan előadásmódban, amely minden nézőt magával ragad és elrepít a Karibi szigetre. A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubaiak kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar 2016 elején egy 80 állomásos latin-amerikai turnéra indul, de előtte – 2015 őszén – Magyarországon koncertezik.

Adobe Photoshop PDF

A HABANA SOCIAL CLUB a latin-amerikai sajtó szerint is, méltó utódja a Buena Vista Social Club-nak, legalább annyi fülbemászó slágerrel, mint elődje. A Buena Vista Social Club 2014-ben az Adios Tour keretében búcsúztatta el közönségét, melyet követően még inkább megnőtt a Habana Social Club népszerűsége. A több mint fél évszázados múlttal rendelkező Habana Social Club alapító tagjai közül páran már eltávoztak az élők sorából, a jelenleg 11 fős zenekar az évtizedek során többször megújult, fiatal virtuóz zenészek is csatlakoztak az idősebb tagok mellé. Clemente Hechevarria és Rubén Gonzalez alapítók szerint: „A kubai nép életének állomásaihoz, emlékeikhez egy-egy dal  kötődik, amelyek a világon mindenkihez szólnak, kivétel nélkül mindenki magáénak érezheti a mi bánatunkat és boldogságunkat. Ez a zenei örökség óriási alázatot és felelősséget kíván tőlünk, előadóktól.”

A magyar koncertturné alatt, a különleges show nézőiként megtapasztalhatjuk a kubai életérzést: a HABANA SOCIAL CLUB dalai mellett számos latin-amerikai világsláger akusztikus átdolgozást is meghallgathatjuk. A zenei utazáson felcsendülnek a legnagyobb kubai slágerek: Flor palida, Chan – Chan, Bailando, Vivir Mi Vida, Che commandante, Guantanamera, Caballo viejo, Represent CubaSe que te amo… A koncert minden korosztálynak egy zenei csemege, az autentikus díszlet, a kubai táncosok, a színes jelmezek, a havannai hétköznapok hangulatát felidéző vetítés felejthetetlenné varázsolják az estét.

 

Magyarországi turné: 2015. november 02 – december 06.

Budapest: 2015. november 6. péntek, 7. szombat, 19 óra

MOM Kulturális Központ

Budapest, Csörsz u. 18.

További helyszínek:

NOVEMBER 2 –  GÖDÖLLŐ

NOVEMBER 3 –  SZEGED

NOVEMBER 4 – HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

NOVEMBER 5 –  TATABÁNYA

NOVEMBER 6 –  BUDAPEST

NOVEMBER 7 –  BUDAPEST

NOVEMBER 8 –  DUNAÚJVÁROS

NOVEMBER 10 – PÁPA

NOVEMBER 11 – NAGYKANIZSA

NOVEMBER 12 – KESZTHELY

NOVEMBER 13 – SZOMBATHELY

NOVEMBER 14 – SOPRON

NOVEMBER 15 – ZALAEGERSZEG

NOVEMBER 17 – GYÖNGYÖS

NOVEMBER 18 – MISKOLC

NOVEMBER 19 – DEBRECEN

NOVEMBER 20 – NYÍREGYHÁZA

NOVEMBER 21 – GYŐR

NOVEMBER 22- EGER

NOVEMBER 23 – VESZPRÉM

NOVEMBER 24 – KAPOSVÁR

NOVEMBER 25 – SIÓFOK

NOVEMBER 26 – SZEKSZÁRD

NOVEMBER 27 – SZÁZHALOMBATTA

NOVEMBER 28 – KECSKEMÉT

NOVEMBER 29 – PÉCS

DECEMBER  1   –  BÉKÉSCSABA

DECEMBER 2  –   SZOLNOK

DECEMBER 3 – MOSONMAGYARÓVÁR

DECEMBER 4 – VÁC

DECEMBER 5 – SZÉKESFEHÉRVÁR

DECEMBER 6 – CEGLÉD

DECEMBER 8 – DECEMBER 12 – Szlovákia

Korrektúra – Szövegszerkesztés – Nyelvi lektorálás

VNTR Graphic Studio
Kreatív dekorációk, logók, faégetéses portrék készítése professzionális színvonalon
06 30 659 2808
https://www.facebook.com/vntrart
VNTR Graphic Studio

Hasonló cikkek