GigaGIGIprodukció az Arénában

Az elmúlt évek itthoni és külföldi teltházas koncertjei után idén először önálló nagyszabású látványos koncertshowjára készül Radics Gigi november 10-én a Sportarénában – tudtuk meg a Ritz- Carlton Hotelben tartott sajtótájékoztatón. 

A világ 5 legjobb énekesnőjeként számon tartott, Quincy Jones szívét-fülét is meghódító Radics Gigi vadonatúj dalait először élvezheti a közönség a koncertshow-n, a régi jól ismert dallamok pedig új köntösben, új hangszerelésben lesznek hallhatók, és vizuális- és fénytechnikából, izgalmas koreográfiából sem lesz hiány.

gigi-9n5g1s_0

A nagyszabású show rendezője Bőhm György, látványtervezője Madarász János „MADÁR” (Az Ákos-produkciók és számos hazai sikeres musical vizuál- és fénykreátora), a produkció a Danubius Music Koncertszervező Iroda segítségével valósul meg. 

Gigi páratlan, egyedi készítésű ruhái is pontosan illenek majd az est igényes, bulis hangulatához, kiemelve a sztár szépségét, fiatalságát és egyedi stílusát. A koncerten meglepetésvendégek is lesznek, továbbá profi zenekar és nemzetközi szintű tánckar színesíti a show-t. 

 

 

Korrektúra – Szövegszerkesztés – Nyelvi lektorálás

VNTR Graphic Studio
Kreatív dekorációk, logók, faégetéses portrék készítése professzionális színvonalon
06 30 659 2808
https://www.facebook.com/vntrart
VNTR Graphic Studio

Hasonló cikkek