Czibi Norbi: Szabadesés

Szerző: Takó András

Közel egy év elteltével, új dallal jelentkezett Czibi Norbert, a Rising Star tehetségkutató ezüstérmese. 

Az énekes tavaly megjelent Menj tovább című dala nagyon sok embernek adott lelki erőt nehéz helyzetekben, és tette szebbé a rajongók mindennapjait. A fülbemászó dallam mellett talán ez a másik oka annak, hogy a hazai rádióállomások a mai napig folyamatosan játsszák a dalt, melynek zenéjét Szabó Zé szerezte, a szöveget pedig maga Norbi írta, aki nemrégiben Singh Viki Nem elég című dalának a szövegét is megalkotta. Ezek fényében bizton állíthatjuk, hogy Norbi nem csak egy profi énekes, de kiváló dalszövegíró is egyben.

A napokban jelent meg az énekes legújabb, sorban harmadik kislemezdala, mely a Szabadesés címet viseli. A zeneszerzők ezúttal Kolozsvári Tamás, Krajczár Péter, és Tabár István, a szövegíró pedig Czibi Norbi és Tabár István.

A Szabadesés egy különleges hangszerelésű dal, amelyben az előadó selymes hangja gyönyörűen kibontakozik. Saját életünk megélésére, a változásra való hajlandóságra, és belső harmóniánk megtalálására egyaránt ösztönzi a hallgatókat. Talán néha a görcsös tervezés helyett elég is egy „végtelen szabad, féktelen szabadesés”, hogy elérjük céljainkat. Mint a víz a tenyerünkben: minél jobban szorítjuk, annál inkább kifolyik a kezeink közül.

Czibi Norbi ismét bebizonyította a közönségnek és a popszakmának, hogy egy értéket képviselő előadó, akire minden körülmények között megéri várni. Kívánjuk, hogy a Szabadesés (is) minél több emberhez eljusson!

 

Fotó: Pánti Miklós

 

Korrektúra – Szövegszerkesztés – Nyelvi lektorálás

VNTR Graphic Studio
Kreatív dekorációk, logók, faégetéses portrék készítése professzionális színvonalon
06 30 659 2808
https://www.facebook.com/vntrart
VNTR Graphic Studio

Hasonló cikkek