Hírlevelünkre önkéntesen iratkozhat fel.  Az e-mail címeket harmadik fél számára nem adjuk át. A személyes adatok védelme a CorrectMedia.hu bármely – a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az CorrectMedia.hu-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a CorrectMedia.hu – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilván tartsa és kezelje. A CorrectMedia.hu az Ön által megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatja fel:

  • piackutatás, piaci elemzés és egyéb marketing eszközök
  • vevői szokások elemzése,
  • látogatottsági statisztikák, ingyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása,
  • tájékoztatás új termékekről, szolgáltatásokról,
  • tájékoztatás különböző akciókról,
  • megrendelések, árajánlatok intézése.

A CorrectMedia.hu – a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, CorrectMedia.hu-vel fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó – valamennyi információt üzleti titokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést. A CorrectMedia.hu az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a CorrectMedia.hu weboldalairól más cégek és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a CorrectMedia.hu nem vállal felelősséget. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.